HTML

Zárjavítás

Zárjavítás szakszerűen és szaktanácsadással. Zárjavítás problémára gyors megoldás.

Friss topikok

Archívum

Zárjavítás egyszerűen

2012.05.30. 15:52 brenyus

Zárjavítás és zárszerviz

 javitas.bmp

 

 

A zárjavítás mai modern korban már nem olyan könnyen elvégezhető mint régebben volt. A mai zárat egy laikus ember már nem tudná megcsinálni. A zárak nagyon sok apró részekből tevődik össze és ennek a nem megfelelő és nem pontosan való össze szerelése az zár kidobását jelenti.

 

 

 

 

 

A zárjavítását gondosan és pontosan kell ellenkező esetben a zár cserére fog szorulni. Mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az elromlott esetleg akadozó zárat megjavítsuk, de vannak olyan esetek amikor ez nem kivitelezhető ilyen esetekben a zárat cserélni kell. És ami nagyon fontos dolog, hogy a zárjavítás házilag soha sem szabad elvégezni.

 

             Zárjavítás

 

javitas.bmp

 

 

Egyik ügyfelünkkel történt meg egyszer, hogy mint a mondás is mondja amit te is megtudsz csinálni, ne bízd másra.

Ez sok mindenben igaz is, de nem a zárjavítás ügyeiben. A lényeg az, hogy az ügyfelünk apukáját hívta segítségül, mert egy picit akadozott a lakásajtó zárja, odáig minden rendben ment, hogy a papa szétszedte az ajtót, kivette a zárat és szét is szerelte. Majd vet zárzsírózót és bezsírozta a zárat bízva abban, hogy így már jobb lesz.

És itt jött ugrott a majom a vízbe, nem tudta az alkatrészeket pontosan vissza rakni a helyére. Ekkor hívták szakembereinket, de sajnos a zárat már olyan szinten szétszedte, hogy már nem lehetett megmenteni, így a zárjavítás helyet zárcsere kellet.  Pedig valószínűleg, mint ahogy elmondták a probléma forrást meg lehetett volna még javítani.

Zárjavítás

 

javitas.bmp

 

 

Ezért is nagyon fontos, hogy a zárjavítás házilag sohasem jó döntés. Célszerűbb amint a probléma felvetődik azonnal zárjavító szakembert hívni a zárjavítás elvégzésére. Csak abban az esetben lesz a zárjavítás jól elvégezve ha mester végzi el. Ellenkező esetben a zárjavítás nem lesz minőségileg elvégezve, ha egyáltalán el lesz végezve!

 

                   Zárjavítás és zárszerelés

szakértelemmel 0-24h Budapesten és Pesten!!

javitas.bmp

                                      

 

Zárjavítás Budapesten és környékén gyorsan + garanciálisan

             + szakszerűen + díjtalan kiszállással.!

 

 

 

 

Címkék: zárjavítás ajtózár javítás zárjavítás budapest zárjavítás azonnal zárjavítás 0-24

A bejegyzés trackback címe:

https://zarjavitas.blog.hu/api/trackback/id/tr544555306